Installationer, der både kan opsættes på arbejdspladser og i private hjem

Ildebrande kan bringe menneskeliv i fare og uerstattelige værdier kan gå tabt. Vandskader kan forårsage store ødelæggelser, der kan være dyre for virksomheder såvel som privatpersoner.

Heldigvis findes der en række installationer og redskaber, der forebygger eller mindsker de skader, der kan opstå ved en brand eller en vandskade. Det er installationer, der både kan opsættes på arbejdspladser og i private hjem.

Røgalarmer, sprinkleranlæg, alarmer, der automatisk tilkalder brandvæsenet, og sensorer, der registrerer utætheder i vandrør, er nogle af mulighederne. Men den forebyggende indsats er også vigtig. Derfor bør alle elektriske installationer, der har nogle år på bagen, gennemgås for fejl, der kan forårsage kortslutninger og brand.

Lækagesikring: beskytter husstanden imod vandskader og vandspild. Førende danske forsikringsselskaber bakker op om vandskadeforebyggelse med Lækagesikring giver de op til 50% rabat på aktuel forsikring.

Se hvad Deres forsikringsselskab siger om lækagesikring. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde og giver forslag til løsninger på netop din opgave.