Tyverialarm

Overalt, hvor der er værdier, eksisterer risikoen for indbrud og tyveri. Hvad enten det er i hjemmet eller i virksomheden, så vil en tyv kunne finde ting, der let kan omsættes til kontanter. Det kan være it-udstyr, fjernsyn, smykker eller andre effekter, der har en høj affektionsværdi for ejeren.

Der findes en lang række elektroniske løsninger, som kan være med til at holde ubudne gæster fra både hjem og arbejdsplads. Alarmsystemer er en af de løsninger, som mest fleksibelt kan tilpasses de forskellige behov, der måtte være i løbet af døgnet.

Alarmen virker i sig selv så afskrækkende, at mange tyve udser sig et andet mål for deres forehavende. Skulle tyven alligevel bryde ind, vil alarmen stresse tyven, så han ikke får tid til at se sig om. Alarmen kan indstilles, så den med det samme tilkalder et vagtselskab eller politiet. Vi forhandler blandt andet alarmer fra Pro Sec. Se introduktions videoen herunder.

Videoovervågning

Hos Balsby El & Data er vi forhandlere af videoovervågning. Med videoovervågning kan du højne sikkerheden, både privat og i virksomheden.

Teknologien til videoovervågning er i en konstant og rivende udvikling, som betyder, at der hele tiden kommer nye områder, hvor overvågningen kan bruges effektivt. Fra overvågning af produktionsanlæg til registrering af, hvem der kommer og går.

Benytter man sig af tv-overvågning, skal man være opmærksom på, at der gælder en særlig lovgivning på området. Videoovervågning via iPhone, iPad og Android: Alle komplette løsninger har internettilslutning og kan tilgås fra iPhone, iPad og Android-telefon samt fra en computer. Dermed kan du følge med i din overvågning, uanset hvor du befinder dig - uden det koster ekstra vel at mærke. Klik på billederne nedenfor for at se vores pakke tilbud.