JA-100 kan redde liv
Få en SMS, opkald og push-out besked ved røg eller brand Hvor mange røgalarmer kender du, der aktiveres af røg og/eller varme? Hvor mange røgalarmer kender du, der sender en SMS, ringer op og foretager push-out til smartphone når den aktiveres En SMS, et opkald eller en push-out besked kan være den afgørende forskel på om en brand opdages inden der sker uoprettelig skade. I efteråret 2016 blev en 89-årig reddet ud af et brændende hus i Fjerritslev i Nordjylland pga. en SMS sendt til barnebarnet fra husets alarm - alarmen var fra Jablotron og var monteret af en af Pro-Sec's forhandlere. På få dage har kunden modtaget flere henvendelser fra slutbrugere efter deres eksponering i sagen af blandt andet "TV2 nyheder".

Se en artikel om sagen her

HUSK at vi har en JA-100 julekampagne-kit med røgmelder.

Med et JA-100 alarmsystem på Jablotron Cloud kan virksomheds- og husejere være trygt forvisset om, at deres hjem ikke har været udsat for hverken indbrud eller brand.

Smartphone-app Med markedets mest innovative smartphone-app og kamera PIR kan brugeren altid konstatere, at hjemmet eller kontoret er trygt og roligt. I tilfælde af brand kan brugeren verificere alarmen og alarmere brandvæsenet. De samme funktioner findes desuden på Jablotron's browserbaserede Web Self Service.